Bejelentés


pcmark olcsón jót pc

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Szeretne olcsón, minőségi számítógépeket??
Keresse a PCMARKOT!!

Olcsón megbízható,stabil, gyors számítógépek megrendelésre,egyéni igények alapján is!!!

Előre összeállított megbízható konfigurációk!!!

A megrendeléstől számított 5 munkanapon belül átvehetők.
Gépeim megtalálhatók a VATERA PIACTÉREN


Üzenetküldés
-Milyen konfigurációt vegyek??? -Megéri ennyiért??? -Milyen hardverekkel fejlesszem a gépem?? Ha ilyen és hasonló kérdések merülnek fel benned, ne habozz feltenni itt az oldalon, és próbálunk szakértő véleményünkkel segíteni.

E-mail címed:
Szöveg:Hírek
Vírusterjesztő vírusirtó jelent meg az Androidra

Az Android egyre népszerűbb, a crackerek egyre pofátlanabbak, és mind fontosabb lesz a felhasználói tudatosság. A Symantec hivatalos blogjában jelentette be, hogy egy különösen veszélyes programot fedeztek fel szerdán: crackerek elkészítettek egy hamis biztonsági szoftvert az androidos eszközökre. Az álvírusirtók megjelenése nem számít újdonságnak, de ami a jelen esetben érdekes az egyrészt az, hogy a viszonylag fiatal, ám egyre népszerűbb mobilos operációs rendszer a célpont, másrészt pedig az, hogy egy olyan biztonsági program „fake” változata jelent meg, melyet a Google néhány napja, a múlt héten adott ki. A szóban forgó program az Android Market Security Tool, melyet a Google azért telepített távolról az Androidot futtató okostelefonokra, mivel nemrég több tíz olyan, az alkalmazásboltjukban terjesztett appot találtak, melyek célja valójában a vírusfertőzés volt. Ezt a szoftvert épp a malware-ek eltávolítására tervezték, ám a Symantec szakemberei kínai online piacokon olyan, e nevet viselő alkalmazást találtak, amely valójában a malware-ek terjesztése céljából íródott. A Symantec Android.Bgserv-nek nevezte el a terjesztett kártevőt. A biztonsági cég jelentése szerint a megvalósítás professzionális, az alkalmazást feltelepítő felhasználónak semmi kétsége nincs a folyamat során, hogy a valódi vírusvédelmet teszi fel telefonjára. A védekezés első lépése az, hogy a Google által hivatalosan nem támogatott helyről senki ne telepítsen fel programot a telefonjára – a crackerek nem véletlenül választják a harmadik fél pozícióját. Ez a felhasználói tudatosság, felelősségvállalás szükséges, mivel az Android – az Apple rendszereivel ellentétben – nyílt rendszer, ennek minden előnyével, ám a nyíltság azt a kockázatot is magában hordozza, hogy bárki készíthet a fentebbiekben tárgyalt megtévesztő, káros alkalmazást rá.


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!